ZBIRAMO PREDNAROČILA za karte The Shapers

Ste se znašli v situaciji, ko ne veste, kakšen naj bo vaš naslednji korak? Morate prebiti led pa ne veste kako? Ste obtičali in potrebujete samo malo navdiha? Iščete kreativen način, na katerega bi se lahko lotili katere od svojih nalog? Ali ste vseskozi v akciji in bi vam prav prišel trenutek za razmislek?

Začeli smo zbirati prednaročila za že dobro preizkušene BB karte v takšnih in drugačnih situacijah - The Shapers, karte za oblikovanje vaše prihodnosti!

The Shapers je igra s kartami, mešanica akcije in refleksije, namenjena temu, da vas popelje iz trenutnega mesta do naslednje točke ter vas spodbudi, da naredite nekaj drugače. Ponuja izzive, vprašanja in citate, ki vas bodo premaknili iz mesta, kjer ste obtičali, do točke, kjer stvari tečejo. Z njeno pomočjo se boste osredotočili na svoje potrebe (fokus, domišljija, akcija, refleksija) in aktivnosti, ki bi vam lahko koristile (ledolomilka, izziv, navdih, razvoj).

Igrate jo lahko sami ali pa jih kot prijatelj, mentor, coach, moderator uporabljate pri podpiranju, potiskanju in spodbujanju svojih soigralcev. Določite svoja pravila, kako, kdaj in s kom igrati, le da ohranite odprto glavo za premik naprej.

Vas zanima, zakaj in kako igrati ter kakšni so odzivi prvih igralcev? Več informacij o kartah in naročilu najdete na povezavi spodaj.

Previous
Previous

Iskriva domišljija za boljše kulture

Next
Next

HVALA, DA STE BILI Z NAMI NA BB DNEVU