Razvijamo skupnost za prihodnost

Zavedamo se potrebe, da podjetja, organizacije in projekti namerno ustvarjajo prostor za razvoj kulture namena in skrbi v dobi trajnostnega prehoda.


Organizacijsko kulturo s takšnimi odnosi, vrednotami in poslanstvom vidimo kot predpogoj za razvoj poslovnih modelov in načinov poslovanja, ki bodo aktivno prispevala k uresničevanju trajnostnega razvoja, zdravi rasti in razvoju posameznikov.

Namen in skrb sta temelja za razvoj skupnosti, ki aktivno prispevajo k boljši prihodnosti.

Vloga arhitekta kulture v organizacijah zato ni le plus, ampak strateška in osrednja pri gradnji trajnostne prihodnosti kot tudi trajnih projektnih in/ali poslovnih rezultatih. Pri obeh potrebujemo zavzete zaposlene ali sodelujoče.

Na podlagi naše knjige Community Shapers Playbook smo zato razvili program we are all culture architects, v katerem bomo na 5 spletnih srečanjih med 9. majem in 6. junijem 2024 skupaj prehodili korake oblikovanja vaše misije, nadgrajevanja vaše zbirke orodij in veščin za (projektno) vodenje, spodbujanje razvoja odnosov in skupnega poslanstva ter aktiviranja vaše skupnosti.

Foto: iz videa za jingle Reimagine, ki ga je ustvarila Tadeja Bučar, posnetega na prvem skupnostnem dogodku nastajajočih kulturnih arhitektovSparking Imagination for Better Cultures. Oglejte si ga tukaj.

Več informacij o vsebinah, namenu in predvidenih učinkih programa preberite na naši spletni strani ali na LinkedIn dogodku.

Rok za prijavo je že v četrtek, 2. maja 2024!


Pridružite se prvi generaciji arhitektov kulture!


Preglejte aprilske BB novičke tukaj.

Next
Next

Iskriva domišljija za boljše kulture